Jag lyser med min frånvaro.

Bild från 25 april 2011.


Mycket har hänt de senaste veckorna. Filminspelning, sangria med supergoa människor, en massa sjukdomar, möten hit och dit och provtagningar.

Inspelningen gick bra trots att jag var lite nervös och att chefen hade skrämt upp mig dagen innan. Efter ett tag kom jag in i jobbet och efter halva dagen flöt det på. Allra bäst är alla fina människor jag jobbar med. Kanske är det så att Göteborgare är generellt mycket trevligare än Köpingsfolk? Inte lika stroppiga och uppstoppade utan lite mer avslappnade. Inga småstadskomplex. I måndags var vi ut och käkade och avslutade eftermiddagen/kvällen med två kannor sangria. Var skönt att komma ut efter att ha legat hemma och mått piss av penicillinkuren. Dagen efter hade jag nästan kramp i mungiporna, fan va skönt det är att umgås med folk som har samma sjuka/äckliga humor som en själv. Önskar bara att jag inte vore så himla blyg när jag träffar nya människor. Jag vet att det släpper efter ett tag, men ändå.


Efter rundorna till vårdcentraler och akuten trodde jag att allt skit skulle vara över. Äntligen frisk efter kuren. Men icke. Efter att ha vaknat upp i panik och helt igentäppta luftvägar blev det ytterligare en sväng till läkaren. Läkaren som gissar på att det kan vara pälsallergi, kvalster, damm eller pollen. Två rör blod senare kom jag hem med en inhalator och nu är det bara att vänta på kallelsen till spirometri och provsvaren.

Nu: dricka upp det sista av ölen, sen läggdags. Imorgon: två 25-årsfiranden och bowling om jag inte ligger hemma och självdör av värken i magen. Den som lever får se! Hehe.

åsikter

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Spara uppgifter?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback