Fler bilder från plåtningen med Petra.















Som sagt, lite fler bilder från fotograferingen på Malmön med Petra. Det är väl inte bara jag som tycker att hon påminner om Robinsson-Emma och Victoria Beckham i vissa vinklar?

Petra 100617





Fy tusan vilken bra plåtning jag hade med fina Petra i torsdags! Det måste vara en av de härligaste känslorna som finns att vilja rusa hem i tvåhundraåttio för att lägga över bilderna till datorn och gå igenom dom och sedan spendera nätterna med lite bearbetning och kopiösa mängder té. Och det är ju inte direkt efter varje fotografering eller fotouppdrag som man känner så.

Helgen i Hammarskogen.


















Usch vilken intensiv helg! Mormors landställe ska säljas och därför åkte vi upp nästan hela familjen för att hjälpa till att rensa och kasta grejer. Jag kommer att sakna det stället. Jag saknar redan att åka ut med båten till klipporna, få äckligt sjögräs mellan tårna, fiska med storebror vid båtbryggan och stampa ut simblåsan på de döda mörtarna för att sedan samla dom i en glasburk. Det är mycket jag saknar men livet går vidare och om några år kommer vi kanske att sakna just den här dagen även om den inte verkar särskilt speciell idag.

Grâce à toi à nouveau je respire.



För du är det finaste jag vet när allt annat är falskt och fel
och jag bara går ner mig för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet.

Lillstrumpans skolavslutning.










Vi överlevde avslutningen i bollhallen! Men fy vad tråkigt det var! Jag förstår inte varför familjen "måste" vara med och titta på den för de enda det är roligt för är eleverna, lärarna och föräldrarna vars barn ska uppträda. Thank God för internet i mobilen så att man kan facebooka under tiden. Något som man tyvärr inte kan göra något åt är att få höra att folk tror att man själv är elev på skolan. HALLÅ JAG ÄR SEX ÅR ÄLDRE ÄN DE HÄR SMÅ UNGDOMARNA, vill jag skrika varje gång.

Efter avslutningen blev det lunch och fika hos pappa som jag hade stressat ihop. På menyn stod det helstekt fläskfilé, bea och potatisgratäng. Till fika hade sis önskat sig en vit marsipantårta med röd ros. Eftersom jag lätt blir lite manisk när det kommer till bakning så blev det också mandelkakor (i rosa, gult och turkost), blåbärssnittar, hallonrutor, chokladpraliner och chokladdoppade jordgubbar. Så idag ömmar det i pralinrullning- och marsipanrosutryckningshanden.

(Grattis min lilla sockertopp att du överlevde högstadiet och dessutom med hemskt fina betyg! Nu är det bara att njuta av sommarlovet och sedan köra så det ryker på hästryggen i höst! Je t'aime!)

Visitkorten!


Framsidan och baksidan av korten.


Jäy! Idag kom mina efterlängtade visitkort! Men vad svårt det var att välja design på dom, gjorde säkert tio olika men tillslut tyckte jag att enkelt och clean är bäst. Eftersom de flesta visitkort brukar vara vita så körde jag på svart och grått för har du en bunt med olika visitkort så är det ju det som sticker ut som du blir intresserad av.

Gjorde mina genom optimalprint.se, som verkar vara det mest seriösa företaget att beställa visitkort från. Under juni har dom ett erbjudande att man får 100 visitkort gratis och det enda man betalar är typ frakt och hanteringsavgift på ca 60-70:-. Och man behöver inte göra designen själv om man inte vill, utan de har också färdiga mallar man kan välja mellan. Och nej, jag är inte sponsrad på något sätt från dom, jag tycker bara att bra företag ska uppmärksammas! (Och att dåliga, jävligt oseriösa företag som Vistaprint ska gå i konkurs...)