Vinnaren av en gratis plåtning är:



Tack till alla som deltog och grattis till Angelica! Du fyllde inte i din mejladress, så kan inte kontakta dig. Skicka ett mejl till [email protected] eller lämna den som kommentar här så hör jag av mig till dig :)

Vinnaren drogs genom random.org där jag fyllde i 1-30 och generatorn slumpade fram ett nummer. Det här var ju riktigt kul så snart drar jag igång en tävling till om intresset finns?

Underbar helg!



Har haft en sån himla mysig helg med underbaraste! Orkidéutställning och kantarellplockning i skogen vid stugan. Så igår stod jag vid spisen nästan halva dagen för att göra kantarellstuvningar och jordnötskakor. För att mitt liv skulle kännas komplett så drömmer jag nu om att BoPlats mejlar mig om att de har en lägenhet för visning till mig, och att vi sedan får den. Det gör alldeles för ont i hjärtat av saknad.

Men nu ska vi inte vara allt för deppiga, för ikväll avslöjas ju vinnaren av plåtning-tävlingen här på bloggen!

KickStart, jobb, begravning och Göteborg.


Storebror. Plåtning för tidningen Securianen februari/mars 2010.

Vilken kanonkväll det var på KickStart! Lena Nordin föreläste om kommunikation. Ruskigt intressant, speciellt om hur kvinnor vs män beter sig. Jag insåg att jag måste sluta upp med att ta på folk när jag pratar med dom, sluta pilla med håret och sluta leka med mina smycken jag bär! Vi har hittills haft fem kurser och vid fyra av dom har jag fått frågan om någon av dom jag åker med till Västerås är min pojkvän. När jag svarar nej har de som frågat sett förvånade ut och sagt att det sett ut/verkat så. Första mingelkvällen var det t.om. en man som frågade om jag och min bror var gifta! Herregud, haha!

Nu tappade jag bort mig. Det jag skulle berätta var att jag lånade de andra deltagarna till min marknadsundersökning och jösses vad många intressanta svar jag fick! Alla på KickStart är så himla gulliga och kommer med tips, hjälper varandra och vad inspirerad man blir!

Just nu är jag så jäkla taggad att jag inte kan somna. Om fem timmar är det dags att gå upp till jobbet igen, som vanligt på torsdagar efter KickStart; påsar under ögonen och ett ständigt gäspande. Sedan är det full rulle med möten, tvättstuga, storstäda, packa och att ha lite ångest över fredagen som består av jobb 06-10, begravning 11-? och sedan ta tåget till Göteborg. Nej, sängen var det va? Godnatt mina vänner!

Mad world. 2010 09 19.


Dags att hälsa på en gammal god vän.

Nu ska jag hälsa på en gammal god vän som jag inte har träffat på hemskt länge - sömnen.

Det har varit fruktansvärt mycket på gång den senaste tiden. Jag hinner nästan inte med att andas! Har blivit ännu mer jobb på lasarettet nu, vilket är toppen! Är på gång med företaget men är sådan himla fegis som inte vågar chansa riktigt än med tanke på ekonomin. Jag vill hemskt gärna inte tvingas bli hemlös, liksom. Så dagarna består av jobb ca 06-15, efter det är det fotojobb, kundbesök, möten och en massa pappersarbete och marknadsföring, osv. Kan inte låta bli att älska det! Alla bollar i luften, halvspringa istället för att gå och fylla dagarna i kalendern fulla. Stressnivå hundra.

Den här helgen valde jag dock att bara ta det lugnt och göra andra saker. Ikväll blev jag bjuden på middag hos pappa och imorgon blir det kanske en sväng till IKEA för att förvandla lägenheten från ljust sommarfräsch till höstmysig med dova, mustiga färger och sammetslena tyger. Söndagen ska spenderas med symaskinen för att förvandla min nyinköpta nyårsklänning från vardagsfin till smashing. Älskade helg!

Om frågorna i undersökningen/tävlingen nedan.

Anledningen till att jag behöver er hjälp (och dessutom ger bort en gratis plåtning) är främst för att jag är nyfiken och vill veta vilken målgrupp som är sugna på att anlita en fotograf. Och för att veta vad folk anser om pris och kvalité. Jag har nämligen ramlat på en hel del filurer som tycker att jag bör jobba gratis eftersom jag tycker att det är så kul. Visst, mitt jobb är superkul! Det ska väl alla jobb vara, annars bör man väl ta sig en funderare om man kanske skulle ta och byta yrke? Det är himla trist att det är så med kreativa yrken. Hur skulle det se ut om jag bad min kusins kompis som är snickare, att snickra ihop balkongmöbler och tv-möbler till mig helt gratis? Han tycker ju att sitt jobb är kul!

Jag funderade också på det här med priser när en Nike-reklam dök upp på teven. Ett par gympadojjor runt tusenlappen. Om man använder de ganska flitigt så håller de ungefär... ett år? 5 redigerade familjefoton kostar lika mycket och håller för evigt. Galet!

Vad negativt det här inlägget verkar, nu när jag läser igenom det. Grejen är bara att vi spenderar gärna våra pengar på materiella ting istället för att uppleva saker eller fånga just den här dagen och den här känslan på bild. Jag vill i alla fall inte ligga på dödsbädden med flera Chanel- och Louis Vuitton-väskor hemma i garderoben och ångra att jag inte la dom pengarna på någonting som verkligen betyder.