Filmtips!


TAKEN-"En före detta säkerhetsagent blir tvungen att använda all sin yrkeskicklighet för att rädda sin kidnappade dotter." Ruskigt bra film! Hade helt missat att det finns en uppföljare till den här filmen! Måste hitta den så fort som möjligt för jävlar vad bra film!



NEVER BACK DOWN-"Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty." Missa inte heller "Never back down 2"!

Tillbaks!




Efter ett litet uppehåll kommer jag börja blogga igen. Både för min verksamhet som fotograf men även en del personligt. Ja, vi får alltså se hur det blir. Blir i alla fall ny design (ja, ni ser resultatet, men allt är inte helt klart) och sen kommer jag ha möjlighet att ladda upp något större bilder än tidigare.

Här är några bilder från plåtningen med fina Lisa i höstas. Fantastiska kollegan, vännen och make up-artisten Ida Forssenius Johansson behövde bilder till sin portfolio, där hon skulle sminka en döing och detta blev en del av resultatet! Eller, översta bilderna är resultatet, nedre bilden behind the scenes på en genomfrusen modell när vi var klara och skulle hem.