Ännu fler ödlor!






















Nu har jag gått igenom alla ödlebilder! Jäy! Funderar på att göra en förstoring av första eller andra bilden. Den skulle passa perfekt till någon av väggarna i vardagsrummet iom att vi redan har brunt/beige där. :)

Geckos!









Från plåtningen igår!

Perfekt vårdag.



Eftersom jag inte får vistas i solen mer än nödvändigt fick det bli en snabb promenad till japanska körsbärsblommorna nära torget för att fota lite. Jag älskar att de har planterat en massa körsbärsträd överallt! Nu vill jag bara att våra vita ska börja blomma för tusan vad fint det kommer att bli då! Speciellt om krokusarna hänger kvar.

Senare blev det en snabb studioplåtning med ett gäng såna här som på bilden. En massa olika ödlor! Bilden här ovan är som sagt från tidigare idag. Superduktig fotomodell som bytte pose ungefär två gånger i minuten. Fler bilder kommer upp senare!

Mys på påskafton.



Mys hos svärföräldrarna med påskmat, grillat, 20 graders värme, lek med fisheye-effekten på nya kameran och dagen till ära hade jag klänning! (Jag lyckas alltid se ut som en transvestit i klänning annars.) Vår i Göteborg ♥

Love is friendship set on fire.


I love us!

Min nya leksak!








Knäppte lite snabbt några bilder på nya kameran idag. Fick bli en Canon Ixus 130. Så himla liten den är! Håller ju som sagt på med mina fotoalbum från 2005 och fick se att efter jag köpte systemkameror har det inte blivit lika mycket fotande hemma. Vardagsbilder, festbilder etc. Känns krångligt, onödigt och fruktansvärt dumt att ta med en stor, svindyr systemkamera med dyra objektiv till krogen liksom.

Det är inte bara att kameran kom som gjorde mig glad idag. Vaknade runt sex imorse av att Patrik sparkades i sömnen och fanns inte en piss i havet att jag skulle kunna somna om efter det. Gick upp, tog ett bloss, kollade på teve en stund och smög ut med Hector på en timmes promenad. Underbart att gå runt i morgondimman helt ensamma med nästan inte en endaste människa ute. Tog en tupplur senare på dagen, tog ytterligare en promenad, städade och fixade så maten var klar när Patrik kom hem.

Självklart blev vi gottesugna och gick till Willys för att inhandla sockerkickar. Påskmust, snickers, smågodis, wienerbröd, etc. Nu ligger Hector och sover i sin soffa, Patrik sover i vår soffa och jag halvligger i andra änden och sorterar bilder och mappar i datorn med någon film på teven som bakgrundsljud. Sometimes life is sweet. Really sweet.