ELF






Senaste paketet från eyeslipsface.se! 50 produkter, varav 17 nagellack, för nästan ingenting. Passade på att göra en stor beställning när de hade halva priset på allt. Dvs 8:-/nagellack. Helt stört billigt med tanke på att kvalitén är samma som t.e.x. Maybelline och Max Factor. Det som skiljer de stora märkena och ELF är att ELF testar inte sminket på djur och skänker pengar till välgörenhet. Och sen priset. Jag kunde välja mellan allt detta eller tre produkter av de kända, stora märkena i Sverige för samma pris. I love it!

Beauty shot-Elin

[MUA: Ida Forssenius Johansson. Modell: Elin Carlsson]


Make up-artisten Ida Forssenius Johansson behövde bilder till sin portfolio och självklart fixade vi det! Med hjälp av Idas proffssminkning, ett gäng reptiler och en väldigt duktig och orädd modell knåpade jag ihop detta. (Och cirka tio bilder till.)

Nytt från ELF!





Ett av tre paket från E.L.F. är uthämtat! 21 grejer för ca 200:- Det kan ju inte bli bättre! Tyvärr gjorde jag den här beställningen innan 50%-rabattkoden kom ut, annars hade allt detta kostat ca 100:-, vilket är ju ÄNNU bättre! Så nu väntar jag bara på resterande 50 varorna (med rabattkod) som bör komma om en vecka. Can't wait!

How to do/Hector/Studio.

Hector i studion.


Jag vet inte hur jag ska göra. Vill ha en blogg som hör till hemsidan och tror att jag vill ha en privat. Vilka är det som läser här, förutom familjen? Enligt statistiken är ni ju en del. När jag kollar på andra fotografers hemsidor tycker jag att det är himla kul att se före/efter-bilder, ljussättning, foto- och photoshoptips etc. Finns det några såna önskemål här?