From me to one of you!




Gör så här:
1. Surfa in på film2home.se
2. Sök fram Up in the Air, Shutter Island eller Flickan från ovan.
3. Klicka på "Se direkt".
4. Fyll i värdekoden som betalning: 218757512346
5. Filmen börjar direkt - dags för fredagsmys!

Den som är mest sugen på mys med film en fredagskväll som denna som förmodligen hinner knipa åt sig en gratis hyrfilm. Det är alltså en gratis hyrfilm det gäller, till den som är först till kvarn!

Dogs are awesome!







Helgen: tågåkning sju timmar, varit med och kikat på plåtning i Nicklas studio där vi träffade sötohunden Sune, myst en massa, kollat på äckliga klipp, ätit en massa onyttigheter, gosat med världens mysigaste Hector. Fnitter, pussar under täcket och ett hjärta som slog frivolter tusen gånger om. Lovely, I say!

Jacob Källner (jacobkallner.se) @ Hotel Scheele.









Jag har ju helt glömt att lägga ut de här bilderna som jag knäppte av för några helger sedan! Som jag skrev tidigare; så himla, himla svårt det var! Att trängas med dyngfulla människor (vissa trevliga, andra fruktansvärt oförskämda) på ett svettigt dansgolv strax efter ett med halva baren utspilld på golvet och dessutom rörelse överallt var en riktig utmaning! Addera migrän och feber på det, hehe. Nej, men seriöst så var det jäkla kul att få sig en utmaning och springa runt överallt och klättra på scen, högtalare och stolar!

Om jag har turen på min sida så kommer en ny kamera hem till mig inom kort och då jäklar kommer det att bli en smula lättare att fota konsert/scen/DJ's. Håll nu tummarna för mig att det blir som jag hoppas på! :)

Tuffa tider för drömmare.



"Man kan tro att man är på väg någonstans
men så kommer man till den punkten där man märker att
motgångarna kommer ikapp,
livet kommer ikapp.

Det drar dig tillbaks till ruta ett igen,
man får börja om från början."


Peppande! Hehe. Nej, usch jag är i ett sådant dåligt flow just nu. Jag vill fota, skapa, ringa de där hemskt läskiga samtalen, men så blir jag lite för feg och vågar inte ta för mig (tro på mig). Så-jävla-dumt! Punkt.

Hade i alla fall en kalasdag med mormor tidigare idag! Storhandlade på ICA, hämtade ut paket med fina smycken från Korea, åt middag ihop och pratade om livet i några timmar. Min mormor är bäst! Nu ska jag äta mig spymätt på smågodis och kela med Siggebaby. Lovely, lovely lördag.

Hippo!

Hippopotomonstrosesquippedaliofobi innebär att ha en fobi eller en skräck för långa ord.

Sådant där är så jävla taskigt, eller hur?

Okt. 11, 2010



Det är höst på riktigt nu. Det är för jävla kallt, blåsigt och alldeles underbart! Att gå genom gamla stan och halvsnubbla på hala gulnade höstlöv som ligger som fastklistrade över kullerstenarna på vägen till jobbet när alla andra i staden sover och jag går där ensam med musik i lurarna. Att plocka kastanjer längs vägen och hoppas på att hitta den där absolut finaste, mest udda. Jag kommer alltid till jobbet med fickorna fulla av kastanjer. Att fnysa åt alla människor som har paraply trots att det bara duggar - som att någon har dött av lite regn? Att sitta på balkongen med filtar, lyssna på Regina Spektor och kedjeröka med en kopp té när solen går ner över staden, det är vad jag kallar underbart!