15% rabatt för Köpingsbor/Västmanlänningar lagom till studenten!

Klicka HÄR för att komma till hemsidan!

Nytt!

Designerna är skickade till tryckeriet, nu är det bara att vänta på de 100 första visitkorten! Tanken är att det ska bli flera olika designer på framsidan men vill kolla av så att testkorten håller måttet. Pillade ihop visitkort till käre sambon också. Typ tio minuter i photoshop, men det funkar nog!
Och så är ju hemsidan äntligen klar! En massa blått blir det! Nu är det länkar och prisinfo som ska uppdateras lite sen tror jag att vi är klara va? Känns så jäkla sweet!

Sjukaste frieriet!


Lägenheten då och nu, långt inlägg.

Hallen gick från en sunkig gul färg till lite fräschare, ljusare vitt.


Lilla sovrummet. Från sovrum med stjärnbård, ritat på väggarna och ävlor till ljusbeige delat djurrum och kontor. Lite stökigt just nu men snart ska hyllor upp och skrivbordet fixas samt lösning till skrivare etc.



Sovrummet före: blått i olika nyanser på både väggar och tak. Samt en delfin, regnbåge, hjärtan och annat. Efter några lager färg, spackel och skrapande blev det vitt.


Världens fulaste badrumsskåp och en massa självhäftande stjärnor, älvor och hjärtan. Bort med all skit och in med lite bättre förvaring. Sparade badrumsskåpet men drog av plasten, spacklade och målade. Ny knopp blev det också. Hållaren för toalettpapper lär ryka så fort vi hittar något liknande men mycket snyggare.



Från smutsrosa till sandbeige. Snickerier målade från gammal sliten färg till vitt. Ska måla om fondväggen där teven står till mycket, mycket mörkare. Sen måste ju också tavlor upp, gäller även de andra rummen. Det är väl allt vi hunnit/orkat med sen vi flyttade in här 4 mars.

Snart sommar!


Vilket väder! Runt 20 grader och strålande sol. Snart sommar, snart!
Och vilken mysig dag vi har haft! Egentligen har vi inte gjort så mycket, handlat, ätit pannkakor, lyssnat på gamla sommarplågor, legat i soffan och bara larvat oss och varit ute på picknick. Älskar såna här softa dagar när allt är perfekt. Allt känns så självklart, det är så här livet ska kännas. Okomplicerat.

Jag lyser med min frånvaro.

Bild från 25 april 2011.


Mycket har hänt de senaste veckorna. Filminspelning, sangria med supergoa människor, en massa sjukdomar, möten hit och dit och provtagningar.

Inspelningen gick bra trots att jag var lite nervös och att chefen hade skrämt upp mig dagen innan. Efter ett tag kom jag in i jobbet och efter halva dagen flöt det på. Allra bäst är alla fina människor jag jobbar med. Kanske är det så att Göteborgare är generellt mycket trevligare än Köpingsfolk? Inte lika stroppiga och uppstoppade utan lite mer avslappnade. Inga småstadskomplex. I måndags var vi ut och käkade och avslutade eftermiddagen/kvällen med två kannor sangria. Var skönt att komma ut efter att ha legat hemma och mått piss av penicillinkuren. Dagen efter hade jag nästan kramp i mungiporna, fan va skönt det är att umgås med folk som har samma sjuka/äckliga humor som en själv. Önskar bara att jag inte vore så himla blyg när jag träffar nya människor. Jag vet att det släpper efter ett tag, men ändå.


Efter rundorna till vårdcentraler och akuten trodde jag att allt skit skulle vara över. Äntligen frisk efter kuren. Men icke. Efter att ha vaknat upp i panik och helt igentäppta luftvägar blev det ytterligare en sväng till läkaren. Läkaren som gissar på att det kan vara pälsallergi, kvalster, damm eller pollen. Två rör blod senare kom jag hem med en inhalator och nu är det bara att vänta på kallelsen till spirometri och provsvaren.

Nu: dricka upp det sista av ölen, sen läggdags. Imorgon: två 25-årsfiranden och bowling om jag inte ligger hemma och självdör av värken i magen. Den som lever får se! Hehe.