Wishlist christmas/b-day 2010. Inlägg till la familia!



Bildkälla: produktbilder från sidorna länkade nedan.

Böcker:
444 smarta tips för dig som...
Rivstart
Marilyn Monroe Fragments

Parfymer/Lukta gott:
DKNY - Be delicious
Kings & Queens Sugarbox
Paris Hilton - Can Can
Paris Hilton - Heiress
Clean - Holliday Coffert

Kamerautrustning:
Canon SpeedLite 430EX + blixtdiffusor
Close-Up+4 filter 52mm
Reflexskärm silver o vit 80cm
Rengörningsset i 5 delar
Motljusskydd gummi 52mm

- Presentkort på H&M
- Pengar
- Fina och gulliga smycken

(Nästan hela listan består av länkar, som det går att klicka på för att komma till internetbutik :) )
Detta är mest för att ge folk som vill ge mig något en idé. Men jag hoppas även att om man hittar något och känner ”det där är så Cissi” då köper mig det istället. Om man köper något överhuvudtaget! Detta är bara en önskelista av egoanledningar!

Fotografen gör bilden, kameran gör kvalitén i bilden.




Cissi 10 år var på föreläsning idag!



Det är inte okej att sitta på föreläsning med feberyra och fnissa ikapp med storebror när han härmar laserturken. Han var övertrött på grund av sömnbrist och tja, jag skyller på utmattning av denna förbannade förkylning som vägrar släppa. Tur för oss att vi har lärt oss att fnissa ljudlöst, för inombords vek jag mig av garv. Han är allt bra härlig, min bror!

Hela dagen har det varit föreläsningar! Först spenderade jag dagen framför datorn och kollade bland annat på klippen med Fredrik Härén (förmodligen världens bäste föreläsare!) för hundrade gången. Sedan for jag iväg med röda faran till Kick Start i Västerås för finansieringsföreläsningar. Fy fasen vad jag är pepp på det här nu! Ingenting ska stoppa mig, inte ens min pain in the ass-sjukdomsdiagnos. Jag vet vad jag brinner för och jag känner för första gången i hela mitt liv att det här är så rätt och jag är redo!

Fantastiska foton av Daniel Jackson!


Källa1 Källa2

De senaste dagarna har jag legat febrig i sängen och haft sån fruktansvärd lust att fota en massa porträtt! Nåja, jag får nöja mig med att dricka honungsvatten och spana in andra fotografers snygga foton. Jag älskar dom här, av Daniel Jackson för H&M! Modellerna, färgerna, kläderna, poserna, ansiktsuttrycken. Kärlek, vänskap, syskonkärlek. Lovely! (Om jag fick vakna upp med någon annans utseende imorgon så paxar jag den asiatiska tjejens, hon med svart klänning! Så himla, himla vacker!)

Oh life... is private, secure & friendlier than Ned Flanders.



Jag har hittat bästa grejen för oss som jättegärna vill skriva privat dagbok. Vi som köper en fin bok, skriver några dagar men sedan glömmer bort den. OhLife.com! Regga dig och sedan varje kväll ungefär vid 20-tiden får du ett mejl där det står typ "It's Sunday, Nov 14 - How did your day go?‏". Det enda du behöver göra är att klicka på svara och sedan skriva precis vad du vill, hur mycket eller lite du vill! Det går också att bifoga bilder i dagboksmejlet. Klicka på skicka och vips så är det klart och ligger i din OhLife-dagbok. Kan det bli bättre?

Företagsprylar/arbetskläder.



Äntligen fick jag tummen ur och beställde lite arbetskläder! Med tanke på att jag är så liten i kroppen och folk oftast är lite för berusade på tillställningar/konserter tyckte jag att det kunde vara bra att investera i något där det syns att jag inte är där för att roa mig och att stjäla deras platser i två sekunder, utan att jag faktiskt är på jobbuppdrag. Märkte att folk betedde sig annorlunda under Köpingsfesten när jag satte på VIP-kortet på jackan. Då var det ingen som kom fram och skulle sabotera genom att ställa sig mitt framför mig, hoppa framför kameran och göra grimaser eller ropa "ta kort på mig, TA KORT PÅ MIIIIG!!". Hehe...