Ödlan, Frank-Ludde och Hector.















Några av våra fina husdjur. Så jäkla härligt det är att komma hem till alla sötnosar efter en riktig shoppingtur. Antennkablar, klips, fotoalbum, skruvdragare etc. Nu kan vi äntligen fortsätta här hemma!

I love Carmex!



Jag har lidit av torra läppar nästan hela mitt liv, i förrgår hittade jag den absolut bästa boten mot det! Jag har helt missat att Carmex kom till Sverige för något år sedan och fann det i vår lokala Willys-butik. Igår var mina läppar helt sönderfnasiga och hade en stor spricka i ena mungipan. Idag är läpparna något torra men man skulle aldrig kunna tro att jag hade en spricka och fnas igår. Love it!

Inte undra på att Carmex ligger som nummer ett på apoteken i USA sedan 1999. Den har en antiseptisk verkan och den innehåller mentol och kamfer som har en kylande effekt och som dessutom motverkar klåda och irritation. Många kunder rapporteras också använda Carmex som en antiseptisk salva för skärsår, brännsår, insektsbett, etc. Och stora pluset? Det är inte testat på djur!

Snuttekudden.









Vi börjar bli kompisar nu, Hector och jag. Efter att jag vågat sätta gränser och ställt mig i högre rang än honom funkar vi perfekt ihop! Han känns mindre stressad nu och jag kan vara lugn över att han inte kommer att hitta på något djävulskap, typ nafsa, hugga eller jucka mot mig. Vi kommer nog att bli riktigt bra kompisar när den här maktkampen är helt över. Finaste älskade lilla jycke!

Långpromenad in our hood.











Sicken kalasdag!
Nästan två timmars promenad med hunden runt om i området, fixat här hemma och karln har skrubbat hela balkongen med såpa och diskborste samt lagt trall. Så jäkla fint det är nu! Senare var vi bjudna på middag hos svärföräldrarna där det serverades köttfärslimpa med potatisgratäng. Så jäääävla gott! Ett flyttlass med blommor och en hylla fick vi med oss och vips var klockan sent, vi bänkade oss framför teven med varsin öl och nu sitter vi här. Sjukt hur fort en dag kan gå när man har fullt upp hela tiden.

Nya lägenheten!







Kassa bilder, men fy tusan vad vi har haft fullt upp om dagarna med att måla! Det är alltid om kvällarna jag kommer på att det vore great att ta lite före- och efterbilder. Lyktan på bilden är en av lamporna som fd. hyresgästerna lämnade kvar. Funderar på att dra bort alla sladdarna och göra om den till "riktig" lykta med stort blockljus i, till balkongen. Hela balkongen ska vi också göra om när det finns tid över.

Kvar att göra:
-måla om fondväggen i vardagsrummet till mörkbrun.
-sätta upp fler hyllor etc. till ödlorna i lilla sovrummet.
-måla garderober invändigt.
-lägga trall på balkongen och fixa så det blir mysigt.



Idag hade vi en riktigt mysig lördag. Vi bekantade oss med stadsdelen och besökte vårat lokala apotek. Jag gick en liten promenad med Hector och all träning börjar ge resultat nu. Tidigare ville han hävda sig och stå högre i rang än mig. Nu verkar han lugnare och mer till freds med mig. Han vet vart han har mig. Jag styr så då behöver han inte vara nervös.

Senare blev det en sväng till IKEA för att inhandla lullull till lägenheten. Soffkuddar, en massa gardiner, gardinstänger, sängkläder, plädar, väckarklockor, etc. Självklart avslutades kvällen med Melodifestivalen, god mat, öl och en massa annat gott. Perfect Saturday!