Att romantisera det ohälsosamma.


Patrik 100329.2. -denim dreams.





Som jag skrev tidigare så blev det en del olika bilder från när jag fotade Patrik här om dagen. Blev helt förälskad i hans snygga jeansskjorta så därför blev redigeringen så här. Denim dreams.

Patrik 100329.1. (mon frère, mon héros.)


Den som behandlar tjejer illa älskar inte sin mamma.



Work is either fun or drudgery. It depends on your attitude. I like fun.

Första dagen på nya jobbet (vikariatet) avklarad! 04.30 i morse ringde väckarklockan och efter en stunds snoozande var det bara att rusa upp, fixa sig och sedan promenera i väg. För den som inte noterade; klockan nollfyratrettio på morgonen, det är nästan mitt i natten! Men det var det värt, för jäklar vad kul det var! Alla var också så himla trevliga - personalen på centralen, personalen på avdelningarna och även annat folk som var där av helt andra anledningar. Visst, det här är ingenting som jag kommer att syssla med resten av mitt liv men eftersom jag så länge har varit intresserad av det och velat prova på så passar det perfekt som vikariat. "Try everything once, twice if you like it."

Belöningen i kväll blir en hel Rocky Road direkt ur förpackningen, because I'm worth it.


Pain is temporary. Quitting is forever.



750 minuter utan nikotin.
Jag önskar att jag kunde säga att det känns bra, men det vore årets lögn. Just nu skulle jag kunna äta en påse hundbajs för en cigarett så i morgon ska det storhandlas på apoteket. Plåster, tuggummin och sugtabletter. Ett tvärt slut på en tioårig vana, det känns ungefär som i mardrömmarna när man upptäcker att man står helt naken på torget och man inte vet vart man ska ta vägen. Men jag vaknar inte.